ברוקולי ופטה פריטטה
ברוקולי ופטה פריטטה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 212 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. גשו לסופר וקנו פרח ברוקולי, בצל, פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פריטטה בייבי ברוקולי עם פטה, פטה פריטטה, ו קישואים-פטה פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 8-inch ovenproof nonstick או היטב מתובל מחבת ברזל יצוק, להמיס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 4 דקות.
מוסיפים ברוקולי, מפזרים מלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד רק מכרז, כ 6 דקות יותר.
מחממים ברוילר גבוה ולהגדיר מתלה תנור 4 אינץ ' ממקור חום. בקערה בינונית מקציפים יחד ביצים; מתבלים במלח ופלפל נוספים.
יוצקים ביצים על תערובת בצל-ברוקולי, מערבבים לשלב, ולאחר מכן משטח נקודה עם פטה. מבשלים, ללא ערבוב, עד ביצים נקבעים על התחתונה ומתחילים להגדיר על גבי, על 5 דקות.
מעבירים מחבת לתנור ומטגנים עד הביצים נקבעות ומתחילות לחום, 2 עד 3 דקות.
חותכים לפרוסות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.