ברוקולי ללא סרטנים וקיש גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי Crustless ו קיש גבינה. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, לחם, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קיש ברוקולי וגבינה ללא סרטנים, קיש ברוקולי ללא קרום, ו קיש ברוקולי ללא קרום (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 1/2 דקות.
הוסף ברוקולי; סאוט 1 דקה.
מורחים תערובת ברוקולי לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מערבבים את החלב ואת 8 המרכיבים הבאים (חלב דרך ביצים) בקערה גדולה.
יוצקים תערובת חלב על תערובת ברוקולי; מפזרים פרמזן.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד העליון הוא זהב וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי; בואו לעמוד 5 דקות.