ברוקולי עם פתיתי פלפל אדום ושום קלוי
ברוקולי עם פתיתי פלפל אדום ושום קלוי הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 68 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פרח ברוקולי, פלפל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ברוקולי עם פתיתי פלפל אדום וצ'יפס שום, Orecchiette עם ברוקולי Rabe, פתיתי פלפל אדומים, מתכון אנשובי, ו ברוקולי מאודה עם שקדים, גרידת לימון, פתיתי פלפל אדום.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים ברוקולי, מלח כשר, פלפל אדום מרוסק ושום פרוס. סאוט 2 דקות.
הוסף 1/4 כוס מים. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 2 דקות או עד שברוקולי רך.