קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

ברוקולי עם שום ורוטב סויה

ברוקולי עם שום ורוטב סויה
אם יש לך ברוקולי, שום, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס שומשום ברוטב איולי סויה ושום, אטריות רוטב סויה, ו קבב סטייק סויה דבש עם רוטב לימון כוסברה.

הוראות

1
שים את שיני השום ושמן בסיר קטן עם תחתית כבדה. מביאים לרתיחה ומבשלים חשפו על אש נמוכה במשך 10 עד 15 דקות, עד השום הוא השחמה במכרז. לכבות את החום ולהוסיף את פתיתי פלפל אדום 1/2 כפית מלח. מיד לשפוך לתוך מיכל חסין חום כדי לעצור את הבישול. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שוםשום
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
עבור הסלט, בלאנש את פרחי ברוקולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 2 עד 3 דקות, עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרחי ברוקוליפרחי ברוקולי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מסננים היטב לטבול מיד לתוך קערה גדולה של מי קרח עד ברוקולי הוא מקורר. תהליך זה מפסיק את הבישול וקובע את הצבע הירוק הבהיר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ברוקוליברוקולי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
לנקז היטב.
5
בקערה גדולה, לזרוק את הברוקולי עם 1/2 כפית מלח, 1/4 כוס השמן המשמש לבשל את השום, רוטב הסויה, ו 8 או יותר שיני שום מבושל. טעם לתבלינים ומגישים קר או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
רוטב סויהרוטב סויה
ברוקוליברוקולי
ציפורןציפורן
שוםשום
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה