ברוקולי עם שומר ופלפל אדום
ברוקולי עם שומר ופלפל אדום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מרק עוף במלח נמוך, פלפל, זרעי שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אורז בר עם פלפל ופנל, פלפל אדום קלוי וסלט שומר, ו ניוקי עם נקניק עוף, פלפל, ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מוסיפים זרעי שומר ומערבבים עד קלוי, כ 3 דקות.
להוסיף שאלוט ו sauté עד הזהב, על 3 דקות.
הוסף נורה שומר פרוס ופלפל פעמון אדום וsauté עד רק במכרז, על 3 דקות.
טפטוף שנותר 2 כפות שמן על ירקות. תערבבי את הרבס דה פרובנס.
יוצקים מרק מעל. מבשלים עד ברוקולי הוא פריך רך ונוזל מתאדה, על 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
* תערובת עשב מיובש זמין בחנויות מזון מיוחדות בסעיף התבלינים של כמה סופרמרקטים. שילוב של טימין מיובש, בזיליקום, מלוח, זרעי שומר ניתן להחליף.