ברוקולי פריך-כיסוני גזר עם יוגורט-רוטב שמיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי-גזר פריטר פריך עם רוטב יוגורט שמיר. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, פרחי ברוקולי, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קישואים פריטרים עם יוגורט-רוטב שמיר, עוגות קישואים פריכות עם רוטב שמיר יוגורט, ו פריטר ברוקולי פריך פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 4 כוסות מים, ברוקולי וגזר בסיר קטן; מביאים לרתיחה. לבשל 4 דקות; ניקוז. תערובת ברוקולי Pat יבש עם מגבות נייר; דק קוצצים.
מניחים תערובת ברוקולי וקמח בקערה גדולה; מערבבים למעיל.
מוסיפים גבינה, מלח, פלפל, בצל וביצה לתערובת ברוקולי; מערבבים לשלב.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל. כף 1/4 תערובת ברוקולי כוס לתוך כוס מדידה יבשה.
יוצקים תערובת למחבת; שטוח מעט. חזור על הליך 7 פעמים כדי ליצור 8 fritters. מבשלים 4 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מערבבים יוגורט ושמיר בקערה קטנה.
מגישים תערובת יוגורט עם כיסונים.