ירך חזיר צלוי בריח
ירך חזיר צלוי על הגריל עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, גרגרי ערער, בשר חזיר צלוי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו בשר חזיר צלוי בריר חלציים, ירך חזיר צלוי מייפל-בריח, ו ירך חזיר צלוי עם סיידר בריח קלוי עם עגבניות ירוקות צ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת יבשה קטנה מעל חום בינוני טוסט כוסברה, זרעי חרדל, גרגרי ערער, ופלפל עד ריחני, על 1 דקה.
שים אותם על צלחת כדי להתקרר. בקערה מערבבים את הסוכר והמלח עם 2 כוסות מים עד מומס.
שים את צלי החזיר לתוך קערה עמוקה או שקית ניילון גדולה.
יוצקים את הסוכר ומים מלוחים.
מוסיפים את התבלינים הקלויים, הקורנית ועלי המפרץ.
מוסיפים עוד מים עד שהבשר מכוסה.
תן לו לשבת במי מלח במקרר במשך 2 עד 6 שעות.
הסר את צלי החזיר מן המלח על 1/2 שעה לפני שתהיה מוכן לבשל אותו כדי לאפשר לו לעלות לטמפרטורת החדר. כאשר מוכן לבשל, לחמם גריל לחום גבוה. יבש את החזיר, לשפשף אותו עם שמן זית, ואת העונה עם פלפל. לצרוב את החזיר מכל הצדדים כדי לקבל סימני גריל. הזז את הצלי למדף עליון (או מעל חום עקיף) והניח מחבת טפטוף מתחתיו. מבשלים את החזיר עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 145 מעלות F, על 30 עד 45 דקות.
הסר לצלחת, לכסות באופן רופף עם נייר, ולאפשר לו לנוח במשך 10 דקות.
לפני גילוף, להוסיף כל מיצים שהצטברו לטפטופים במחבת. כף אלה על חזיר פרוס.