פיצה מזרח תיכונית עשויה להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו חצילים, כמון טחון, עגבניות משומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: פיצה מזרח תיכונית, מבשלים את הספר: פיצה כבש מזרח תיכונית, ו מטבל קישואים מזרח תיכוני.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את אבקת השום, סומאק ועגבניות ומבשלים עד מעובה, כ 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
סומאק
4
הפוך את הפיצה: מחממים את התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
טפטף על תבנית אפייה עם 2 כפות שמן זית ולמתוח את בצק הפיצה כדי למלא את המחבת (זה לא צריך להיות מושלם מאז זה פיצה כפרית).
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מברשת את הבצק עם שמן זית ואופים עד רק זהב, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
בינתיים, חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים את החצילים והכמון, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהחציל רך, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שקית תרד טרי
¼ כפית אורגנו
9
מוסיפים את השום ומבשלים 5 דקות נוספות. בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת נפרדת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוסיפים את הבצל האדום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד קרמל, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
11
להפחית את טמפרטורת התנור ל 450 מעלות F. העליון את הקרום עם רוטב 1 כוס, המוצרלה, תערובת חצילים, בצל מקורמל, זיתים, עגבניות מיובשות פטה. חוזרים לתנור ומבשלים עד שהגבינה נמסה והקרום חום זהוב, 15 עד 20 דקות נוספות, מברישים את הקרום בשמן זית באמצע.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגר
בצל מקורמל
תפוח אדמה נא מגורר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 שקית תרד טרי
רוטב חמוציות, להגשה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
הסר את הפיצה מהתנור ומברשת את הקרום עם שמן זית שוב. מעל הפיצה עם המנטה.