קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות100
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברוקולי ראבה עם פסטה ועגבניות מיובשות

ברוקולי ראבה עם פסטה ועגבניות מיובשות
ברוקולי Rabe עם פסטאן ועגבניות מיובשות לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם ברוקולי רב, פתיתי פלפל, פסטה פנה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. 546 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ברוקולי ראבה עם עגבניות מיובשות, ברוקולי ראבה עם עגבניות מיובשות, ו פסטה עם נקניק איטלקי חריף, ברוקולי ראבה, ומיובש בשמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
Blanch rabe ברוקולי: להביא שני סירים גדולים (4-סירי ליטר מלאים לפחות חצי דרך) של מים לרתיחה, סיר אחד עבור blanching rabe ברוקולי, והשני עבור הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
כל סיר שמגיע לרתיחה ראשונה, לתוכו למקם את rabe ברוקולי. בלנש רק דקה אחת, ולאחר מכן להשתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את האספסוף מהמים החמים לקערה גדולה של מי קרח כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מסננים את האספסוף וטופחים יבשים עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
לבשל את הפסטה: בדרך כלל פסטה פנה לוקח בערך 10 דקות לבשל אל דנטה. אז תתחילו את הפסטה לפני שאתם מטגנים את האספסוף.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
כאשר המים מגיעים לרתיחה מתגלגלת, מוסיפים כף מלח אליו, נותנים למלח להתמוסס, ואז מוסיפים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
6
ברגע שהמים חוזרים לרתיחה, להפעיל את הטיימר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
7
בואו לבשל את הפסטה, ברתיחה מתגלגלת, חשופה, לכל עת יש צורך לבשל אותו אל דנטה, מבושל דרך אבל עדיין קצת מוצק.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
Sauté rabe ברוקולי blanched עם שום פתיתי צ ' ילי: פעם הפסטה היא במים, לחמם 2 כפות של שמן זית במחבת sauté גדולה על בינוני עד חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיף את השום הקצוץ ואת פתיתי צ ' ילה האדומים. מבשלים עד השום רק מתחיל חום בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
10
ואז להוסיף למחבת את הברוקולי blanched rabe. לזרוק מעיל עם שמן זית, פתיתי צ ' ילה, ושום.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
12
מוסיפים עגבניות מיובשות שמש, פסטה ופרמזן: מבשלים את רב הברוקולי על 5 דקות, עד רק במכרז. מערבבים את העגבניות היבשות בשמש הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
ברוקולי רבהברוקולי רבה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
13
כאשר הפסטה נעשית, לנקז אותו ולהוסיף אותו לארבה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
14
מפזרים הכל עם פלפל שחור וגבינת פרמזן מגוררת. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
15
מגישים באופן מיידי.