ברוקולי ראבה עם פסטה ועגבניות מיובשות
ברוקולי Rabe עם פסטאן ועגבניות מיובשות לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם ברוקולי רב, פתיתי פלפל, פסטה פנה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. 546 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ברוקולי ראבה עם עגבניות מיובשות, ברוקולי ראבה עם עגבניות מיובשות, ו פסטה עם נקניק איטלקי חריף, ברוקולי ראבה, ומיובש בשמש (מתכונים דומים).
הוראות
Blanch rabe ברוקולי: להביא שני סירים גדולים (4-סירי ליטר מלאים לפחות חצי דרך) של מים לרתיחה, סיר אחד עבור blanching rabe ברוקולי, והשני עבור הפסטה.
כל סיר שמגיע לרתיחה ראשונה, לתוכו למקם את rabe ברוקולי. בלנש רק דקה אחת, ולאחר מכן להשתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את האספסוף מהמים החמים לקערה גדולה של מי קרח כדי לעצור את הבישול.
מסננים את האספסוף וטופחים יבשים עם מגבות נייר.
לבשל את הפסטה: בדרך כלל פסטה פנה לוקח בערך 10 דקות לבשל אל דנטה. אז תתחילו את הפסטה לפני שאתם מטגנים את האספסוף.
כאשר המים מגיעים לרתיחה מתגלגלת, מוסיפים כף מלח אליו, נותנים למלח להתמוסס, ואז מוסיפים את הפסטה.
ברגע שהמים חוזרים לרתיחה, להפעיל את הטיימר.
בואו לבשל את הפסטה, ברתיחה מתגלגלת, חשופה, לכל עת יש צורך לבשל אותו אל דנטה, מבושל דרך אבל עדיין קצת מוצק.
Sauté rabe ברוקולי blanched עם שום פתיתי צ ' ילי: פעם הפסטה היא במים, לחמם 2 כפות של שמן זית במחבת sauté גדולה על בינוני עד חום גבוה בינוני.
מוסיף את השום הקצוץ ואת פתיתי צ ' ילה האדומים. מבשלים עד השום רק מתחיל חום בקצוות.
ואז להוסיף למחבת את הברוקולי blanched rabe. לזרוק מעיל עם שמן זית, פתיתי צ ' ילה, ושום.
מוסיפים עגבניות מיובשות שמש, פסטה ופרמזן: מבשלים את רב הברוקולי על 5 דקות, עד רק במכרז. מערבבים את העגבניות היבשות בשמש הקצוצה.
כאשר הפסטה נעשית, לנקז אותו ולהוסיף אותו לארבה.
מפזרים הכל עם פלפל שחור וגבינת פרמזן מגוררת. לזרוק לשלב.