ברי דובדבן יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 92 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. אם יש לכם קמח, גרידת לימון, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ברי דובדבן Streusel קינוח ברים, ברי דובדבן טרי להתפורר ברים, ו עוגת דובדבנים עליזה של טום (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי, מערבבים חמאה עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים חצי מהקמח, ואז מוסיפים לפי הסדר: סוכר חום, גרידת לימון, מיץ וביצה. לקמח שנותר להוסיף אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כסף ללא נעליים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
לשלב את שתי תערובות עד רק incorporated. מקפלים דובדבנים ויוצקים לתוך ungreased 8 על ידי 8 אינץ תבנית אפייה. באמצעות כף, לא פחות dollop משמר על גבי הבלילה באמצעות קיסם או שיפוד, לגרור את הקצה דרך משמר כדי ליצור תבנית מערבולת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכר
אפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
אופים במשך 30 דקות או עד שקיסם שהוכנס למרכז יוצא נקי; העוגה תהיה לחה למגע. לאחר התקרר, לחתוך לריבועים ואבק עם אבקת סוכר כדי לשרת.