ברי חמוציות עטופות במאפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מאפה עטוף אוכמניות ברי. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם רוטב אוכמניות ברי, גבינת ברי עגולה, אגסים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו בצק עלים עטוף ברי חמוציות, בצק עלים-ברי עטוף, ו ברי אפוי וג'לי פלפל אדום עטוף במאפה פילו (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. Unroll הבצק להפריד בין שתי סעיפים; לחץ על הבצק לתוך 2 (7 אינץ') ריבועים, הקשה בחוזקה ניקובים לאטום.
חותכים גבינה עגולה אופקית לעשות 2 סיבובים.
מקום 1 סיבוב גבינה, בצד הקליפה למטה, במרכז 1 כיכר בצק. (אין להסיר קליפה מגבינה. בקערה קטנה, מערבבים רוטב חמוציות ושמורות.
מורחים על גבי גבינה; מפזרים רוזמרין. למעלה עם שאריות גבינה, בצד הקליפה למעלה.
עם עוגייה קטנה או קאנאפה קאטר, או סכין חדה, לעשות 1/2-עד 1 אינץ ' מגזרות כדי לדמות עלי poinsettia מכל פינה של כיכר הבצק הנותרת.
מגלגלים 3 חתיכות קטנות של בצק לתוך 3 כדורים קטנים; להגדיר גזרי כדורי בצק בצד.
מניחים את הבצק שנותר על גבי סיבוב גבינה. לחץ על הבצק באופן שווה סביב גבינה, קיפול הקצוות העליונים על הקצוות התחתונים; לחץ כדי לאטום לחלוטין.
מניחים על דף עוגיות ungreased.
על כיכר רדיד 7x7 אינץ', מסדרים עלי בצק עם כדורים במרכז על גבי הבצק. הרם כיכר רדיד עם poinsettia ומקם על גיליון עוגיות ליד ברי עטוף.
אופים poinsettia 8 עד 11 דקות או עד חום זהוב בהיר סביב הקצוות. הרם מתוך גיליון עוגיות עם נייר; מגניב.
אופים גבינה עטופה 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב.
הסר מתוך גיליון עוגיות; מקום על צלחת הגשה.
מניחים פוינסטיה על גבי גבינה עטופה.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.