המתכון ברי סטרטה עם משמש - Papaya Salsan מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו נקטר משמש, פפאיה, משמשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ברי ושכבת ביצה, צ'ייב וברי סטרטה, ו שכבות ארוחת בוקר ברי-ו-Veggie.
הוראות
1
מערבבים את הצוף והמשמשים בקערה בטוחה למיקרוגל. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות או עד תערובת רותחים; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות או עד משמש לרכך.
מסדרים חצי קוביות לחם בתחתית צלחת אפייה מרובעת של 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם חצי ברי, ומפזרים חצי סוכר חום. חזור על הליך עם לחם שנותר, ברי, וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
קוביות לחם
סוכר חום
לחם
ברי.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מערבבים היטב חלב, מלח, חלבונים וביצים.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ביצה
חלב
מלח
9
יוצקים על לחם; לוחצים בחוזקה עם כף כדי להרטיב את כל קוביות הלחם. כיסוי; צמרמורת 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
לחם
10
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Sandhi Sanford ובנדיקט פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 65 דולר.