בריא & טעים: ריזוטו שעורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בריא & טעים: ריזוטו שעורה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 334 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 42 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, יין, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: בריא וטעים: תפוחים אפויים עם שעורה-נקניק פילאף, ריזוטו שעורה, ו ריזוטו שעורה ירקות.
הוראות
להביא את המרק והמים לרתיחה בסיר בינוני; להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר האפשרית לכסות כדי לשמור על חם.
בינתיים, לשלב את הבצל, גזר, שמן, ו 1/2 כפית מלח בסיר גדול. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתרככים, 8 עד 10 דקות. להגדיל את החום בינוני, להוסיף את השעורה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה ארומטי, על 4 דקות. מערבבים את היין וממשיכים לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד היין כבר נספג לחלוטין על ידי השעורה, על 3 דקות.
מערבבים את הקורנית ו 3 כוסות של מרק חם ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל נספג ואת החלק התחתון של המחבת יבש, 20 עד 22 דקות. מערבבים ב 2 כוסות יותר של מרק חם וממשיכים להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל נספג והחלק התחתון של המחבת יבש, 15 עד 20 דקות יותר.
המשך לבשל את הריזוטו, תוך ערבוב בתדירות גבוהה והוספת 1/2 כוס מרק הנותרים בכל פעם לפי הצורך כדי לשמור על תחתית המחבת מלהיות יבש (על כל 5 עד 6 דקות), עד גרגרי שעורה מבושלים דרך אבל עדיין קצת מוצק במרכז, על 25 דקות. מחוץ לחום, מערבבים בפרמזן וחמאה, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים מיד בקערות רדודות מחוממות, עם טריזים של לימון ו / או פטרוזיליה טרייה.