קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

בריא & טעים: ריזוטו שעורה

בריא & טעים: ריזוטו שעורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בריא & טעים: ריזוטו שעורה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 334 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 42 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, יין, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: בריא וטעים: תפוחים אפויים עם שעורה-נקניק פילאף, ריזוטו שעורה, ו ריזוטו שעורה ירקות.

הוראות

1
להביא את המרק והמים לרתיחה בסיר בינוני; להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר האפשרית לכסות כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים, לשלב את הבצל, גזר, שמן, ו 1/2 כפית מלח בסיר גדול. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתרככים, 8 עד 10 דקות. להגדיל את החום בינוני, להוסיף את השעורה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה ארומטי, על 4 דקות. מערבבים את היין וממשיכים לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד היין כבר נספג לחלוטין על ידי השעורה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שעורהשעורה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מערבבים את הקורנית ו 3 כוסות של מרק חם ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל נספג ואת החלק התחתון של המחבת יבש, 20 עד 22 דקות. מערבבים ב 2 כוסות יותר של מרק חם וממשיכים להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל נספג והחלק התחתון של המחבת יבש, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
המשך לבשל את הריזוטו, תוך ערבוב בתדירות גבוהה והוספת 1/2 כוס מרק הנותרים בכל פעם לפי הצורך כדי לשמור על תחתית המחבת מלהיות יבש (על כל 5 עד 6 דקות), עד גרגרי שעורה מבושלים דרך אבל עדיין קצת מוצק במרכז, על 25 דקות. מחוץ לחום, מערבבים בפרמזן וחמאה, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שעורהשעורה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מגישים מיד בקערות רדודות מחוממות, עם טריזים של לימון ו / או פטרוזיליה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך