ברים ללא סוכר
ברים ללא סוכר הם מאכלים שמגישים 20. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 2 גרם חלבון , 7 גרם שומן ובסך הכל 121 קלוריות . תמורת 26 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 17 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם אגוזי מלך, קמח, ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 32% . נסו חטיפי חלבון שומשום דבש ללא ביצים, ללא סוכר וללא קמח , חטיפי חלבון קלים, טבעיים , וחטיפי אגוזים טבעוני גולמי עבור מתכונים דומים.
הוראות
חותכים תמרים ושזיפים מיובשים לחתיכות קטנות. מרתיחים תמרים, שזיפים מיובשים, צימוקים ומים במשך 5 דקות.
מערבבים ומניחים בצד לצינון.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (180 מעלות צלזיוס).
מערבבים את הביצים, הווניל והאגוזים.
מוסיפים לתערובת הפירות. מנפים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח ומוסיפים לתערובת הפירות. (אם רוצים בר חריף מוסיפים לקמח 1/2 כפית קינמון ו-1/4 כפית אגוז מוסקט.)
מורחים בתבנית בגודל 7X11 אינץ' ואופים במשך 25-30 דקות.