קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

ברים למינגטון של שון הרגט

ברים למינגטון של שון הרגט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שון Hergatt ' s Lamington ברים. מתאים ל-50 מנות. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ריבת פטל, שוקולד חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-68 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מטבל הארטישוק המעולה של שון, עוגות למינגטון, ו Lamington Eclairs (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 163°. קו מחבת חצי גיליון עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לנצח את הביצה וסוכר במהירות גבוהה עד אור קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה אחרת, לנפות את הקמח ואבקת אפייה יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
ממיסים את החמאה בסיר קטן, ומוסיפים את סירופ התירס.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
הסר את תערובת הביצים מן המיקסר. עם מרית סיליקון, לקפל אתתערובת פלור.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את החלב, ולאחר מכן את תערובת החמאה, רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
7
מורחים את הבלילה על המחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אופים במשך 8 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים את השמנת על חום בינוני, עד שרק רותחים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד, ערבוב עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
כדי לסיים את הסורגים: קו חצי גיליון מחבת עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
חותכים את הספוג לשניים, באמצע.
6
מורחים את ריבת הפטל באופן שווה על חצי אחד ומניחים את החצי השני על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
7
חותכים לקוביות.
8
באמצעות מזלג, לטבול כל קובייה לתוך גנאש שוקולד, ולאחר מכן לגלגל כל אחד בקערת הקוקוס, ציפוי הקובייה כולה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מניחים את הקובייה המצופה על מחבת חצי גיליון מצופה קלף. חזור על תהליך זה וקרר את המחבת מלאה בקוביות, חשופה, במקרר לכמה דקות כדי להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי