פריטטה מוקפצת
פריטטה מוקפץ יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב וקטוגני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 484 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן צמחי, ירקות מוקפצים, שום וג'ינג'ר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 59%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פלפלת בסן סבג'י (פלפל חריף מוקפץ וקמח חומוס מוקפץ), קרלה מוקפצת או קרלה סבזי, איך מכינים את קרלה מוקפצת, ו מוקפץ אסייתי ללא טיגון.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מכניסים את הירקות לקערה חסינת מיקרוגל ומכסים בניילון נצמד; מיקרוגל עד לחימום, כ -4 דקות.
שלב בבלנדר את הכוסברה, גרידת הליים והמיץ, 2 כפות מים, 1 כף שמן בוטנים, הג ' ינג 'ר, השום, הג' לפנו ו -2 כפיות רוטב הויסין; מחית עד לקבלת תערובת חלקה.
הקציפו בקערה גדולה את הביצים, 2 כפות מים, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים את 2 כפות שמן הבוטנים הנותרות במחבת טפלון תנור בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את החזיר, את יתרת 1 כפית רוטב הויסין ו -1 / 4 כפית מלח; מבשלים תוך ערבוב עד להשחמה, 4 דקות. מערבבים פנימה את הירקות, מחצית מרוטב הכוסברה-ג ' ינג ' ר, ומלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים את הביצים, להגדיל את החום גבוה לבשל 2 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד להתייצבות, 20 עד 25 דקות. מכסים ומניחים לנוח 5 דקות. למעלה עם רוטב הכוסברה-ג ' ינג ' ר שנותר, עוד רוטב הויסין וכוסברה.
יין מומלץ: יין מבעבע
יין מבעבע הם בחירה מצוינת עבור פריטטה. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בלאטורה רוסו ספומנטה אדומה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 8 דולר.
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%