קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

פריטטה מוקפצת

פריטטה מוקפצת
פריטטה מוקפץ יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב וקטוגני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 484 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן צמחי, ירקות מוקפצים, שום וג'ינג'ר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 59%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פלפלת בסן סבג'י (פלפל חריף מוקפץ וקמח חומוס מוקפץ), קרלה מוקפצת או קרלה סבזי, איך מכינים את קרלה מוקפצת, ו מוקפץ אסייתי ללא טיגון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מכניסים את הירקות לקערה חסינת מיקרוגל ומכסים בניילון נצמד; מיקרוגל עד לחימום, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מסננים ומניחים בצד.
4
שלב בבלנדר את הכוסברה, גרידת הליים והמיץ, 2 כפות מים, 1 כף שמן בוטנים, הג ' ינג 'ר, השום, הג' לפנו ו -2 כפיות רוטב הויסין; מחית עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הויסיןרוטב הויסין
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הקציפו בקערה גדולה את הביצים, 2 כפות מים, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מחממים את 2 כפות שמן הבוטנים הנותרות במחבת טפלון תנור בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את החזיר, את יתרת 1 כפית רוטב הויסין ו -1 / 4 כפית מלח; מבשלים תוך ערבוב עד להשחמה, 4 דקות. מערבבים פנימה את הירקות, מחצית מרוטב הכוסברה-ג ' ינג ' ר, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב הויסיןרוטב הויסין
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
יוצקים את הביצים, להגדיל את החום גבוה לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד להתייצבות, 20 עד 25 דקות. מכסים ומניחים לנוח 5 דקות. למעלה עם רוטב הכוסברה-ג ' ינג ' ר שנותר, עוד רוטב הויסין וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הויסיןרוטב הויסין
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
צילום: ג ' סטין ווקר

יין מומלץ: יין מבעבע

יין מבעבע הם בחירה מצוינת עבור פריטטה. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בלאטורה רוסו ספומנטה אדומה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 8 דולר.
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%