קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

ברים מחנק מיני עם חמאת בוטנים פגז רסס

ברים מחנק מיני עם חמאת בוטנים פגז רסס
ברים מחנק מיני עם חמאת בוטנים קליפה טפטוף הוא טבעוני מנה צדדית. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 35 קלוריות. גשו לסופר וקנו ממתיק נוזלי, דגני אורז, מלח ים תבואה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. נסו ללא אופים חמאת בוטנים מרשמלו ברים עם טפטוף שוקולד, מיני חמאת בוטנים קראנץ גלידה עוגות, ו חטיפי חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור מחבת קראנץ': קו מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם שתי חתיכות של נייר קלף, אחד הולך לכל כיוון. בסיר על אש נמוכה, להמס בעדינות את שמן הקוקוס ולאחר מכן לטאטא את שאר מרכיבי בר קראנץ (למעט אורז פריך) לפי הטעם. לאחר התערובת היא חלקה להסיר מן החום ומערבבים את דגני אורז פריך.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
יוצקים תערובת למחבת מוכנה, להחליק, ולאחר מכן להקפיא במשך 10-15 דקות, או עד השוקולד הוא מוצק.עבור טפטוף pb: להמיס את שמן קוקוס ולאחר מכן לטאטא חמאת בוטנים ממתיק נוזלי. התאם את הטעם אם תרצה. לגרוף לתוך שקית ניילון.
מרכיבים שתצטרך
ממתיקממתיק
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
שמן קוקוסשמן קוקוס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מחנק בר מן המקפיא לחתוך לתוך 12 ברים קטנים. חותכים חור זעיר בשקית ולטפטף את תערובת PB על הבר (אתה יכול גם לנסות לטפטף אותו עם כפית, אם תרצה).להחזיר ברים למקפיא עד טפטוף PB הוא מוצק, על 5 דקות.
4
מגישים ישר מהמקפיא או מהמקרר. סורגים יימסו מעט בטמפרטורת החדר אז אני לא מציע להשאיר אותם בחוץ זמן רב. אחסן שאריות במקרר או במקפיא.