ברים עוגת גבינה הל
הל עוגת גבינה ברים הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 223 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, סוכר, שיבולת שועל לבישול מהיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה די גרוע. נסו ברים עוגת גבינה הל, עוגת גבינה ללא אפייה, ו עוגת גבינה פיסטוק הל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו פירורי קרקר גרהם וחמאה מומסת. לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. בקערה גדולה מקציפים את גבינת השמנת, הסוכר, 1 כפית הל ווניל לתערובת אחידה.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
בקערה קטנה שלבו את הקמח, שיבולת השועל, הסוכר החום והל שנותר.
חותכים בחמאה קרה עד לקבלת פירורים. מערבבים שקדים.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר והציפוי חום זהוב. מגניב על מתלה חוט במשך שעה 1. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.