ברים של תאנה שטרויזל
Fig Streusel ברים הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 151 גרם של שומן, וסך הכל 4377 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. נסו ברים Streusel פטל, ברים Streusel אפל, ו פשטידת דלעת ברים Streusel (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף תאנים לקצץ ולהשליך גזע ופריחה מסתיים. קוצצים גס תאנים. במחבת 3 עד 4 ליטר מעל חום בינוני, מערבבים תאנים, מיץ לימון וסוכר מגורען עד התערובת עבה מופחת על 2 כוסות, כ 45 דקות. צ ' יל חשף עד מגניב, על 1 1/2 שעות, או לכסות ולהירגע עד 2 ימים (ראה הערות).
בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, לנצח חמאה וסוכר חום עד חלקה. בקערה אחרת, מערבבים קמח, סודה לשתיה, מלח ושיבולת שועל. מערבבים או להכות לתוך תערובת חמאה (הבצק יהיה מתפורר).
לחץ חצי הבצק באופן שווה על החלק התחתון של מחבת אפייה 9 - by 13 אינץ ' בחמאה.
מורחים תערובת תאנה באופן שווה על פני הבצק. פירורים שאריות הבצק באופן שווה על תערובת תאנה; טפיחה קלות.
אופים בתנור 400 עד streusel הוא השחמה קלה, 20 עד 25 דקות.
מניחים מחבת על מדף להתקרר במשך כ -10 דקות. בעוד עדיין חם, לחתוך לתוך 24 ברים.
בואו להתקרר לחלוטין במחבת.