מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש תפוח בראמלי, צימוקים, גזע ג'ינג'ר, וקינמון טחון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. מתכונים דומים: צ'אטני תאנים ואגוזים, מרק ערמון-שומר עם תפוח-אגוז צ'אטני, ו כרוב אדום עם בראמלי תפוחים ואגוזים.
הוראות
1
להטות את כל החומרים, למעט אגוזי מלך, למחבת שמירה. חם מעל חום נמוך, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מתמוסס. להגביר את החום קצת, ואז לתת את התערובת לרתוח עד התפוחים ברמלי נשבר עד עיסה, אבל התפוחים לאכול עדיין להחזיק את הצורה שלהם. זה יכול לקחת מ 45 דקות כדי 1 hr.you יכול להגיד שזה מוכן על ידי הפעלת כף העץ שלך דרך התערובת. הכפית שלך צריך להשאיר בקצרה ערוץ בתערובת, ולא צריך להיות איגום נוזלי לתוך החלל.
מרכיבים שתצטרך
תפוח ברמלי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בינתיים, להטות את האגוזים למחבת קטנה ומבשלים על אש נמוכה עד שהם קלויים קלות, ערבוב לעתים קרובות כדי להבטיח כי הם לא לשרוף. לעקר את הצנצנות שלך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
כאשר chutney מוכן, מערבבים את האגוזים ומבשלים בקצרה, ולאחר מכן סיר את התערובת לתוך הצנצנות. זה יימשך לפחות שנה.