קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

ברנדה עם אסקבש

ברנדה עם אסקבש
Brandade עם Escabeche עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 383 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן זית, נקודות טוסט זרעי פשתן, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Brandade עם Escabeche, Brandade De Morue, ו Brandade בקלה מלח.

הוראות

1
עבור escabeche: לחתוך את הבצל בחצי ירחים דקים ולהניח בצד. חום את השום בשמן במחבת מעל חום גבוה. ואז מוסיפים את זרעי הכמון כדי להריח את השמן.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את הבצל ורוזמרין ו לטגן בחום גבוה. כאשר הבצלים מוקפצים, אבל לפני שהם הופכים רכים, מוסיפים את החומץ האדום ומסירים מהחום. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1
מוסיפים את בקלה מלח לסיר, מכסים בנדיבות עם מים קרים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים את המים, ולאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה, חלב ושום. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3
מסננים את הנוזל וזורקים.
4
מוסיפים את תערובת בקלה-תפוחי אדמה מלח לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. מוסיפים לאט את השמנת הכבדה ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בקלה מלחבקלה מלח
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להקציף עד החומרים הם disbursed באופן שווה, על 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
שים את brandade לתוך צלחת תנור בטוח צלייה עד פסגות חום זהוב מופיעים על החלק העליון, כ 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר מהתנור ומניח את escabeche על גבי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
טפטוף עם שמן זית ופטרוזיליה קצוצה ומגישים עם נקודות טוסט.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים