Brandade עם Escabeche עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 383 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן זית, נקודות טוסט זרעי פשתן, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Brandade עם Escabeche, Brandade De Morue, ו Brandade בקלה מלח.
הוראות
1
עבור escabeche: לחתוך את הבצל בחצי ירחים דקים ולהניח בצד. חום את השום בשמן במחבת מעל חום גבוה. ואז מוסיפים את זרעי הכמון כדי להריח את השמן.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את הבצל ורוזמרין ו לטגן בחום גבוה. כאשר הבצלים מוקפצים, אבל לפני שהם הופכים רכים, מוסיפים את החומץ האדום ומסירים מהחום. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשה
1
מוסיפים את בקלה מלח לסיר, מכסים בנדיבות עם מים קרים ומביאים לרתיחה.