בשר בקר
אם יש לכם עלה דפנה, מרק עוף, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Rouladen בשר בקר (לחמניות בקר גרמניות ממולאות חמוצים ובייקון ) , אספרגוס עטוף בקר בגארליקי – המתאבן המושלם לאוהבי בשר, ו כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף (מתכונים דומים).