בשר בקר בסיסי בתנור הולנדי
בשר בקר בסיסי בתנור הולנדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 532 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לך קמח, שום, מרק בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . נסו בקר בתנור הולנדי, תבשיל בקר הולנדי, ו תנור הולנדי-בקר מטוגן וירקות קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים חזה בקר עם מלח מתובל ופלפל שחור.
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. צרוב חזה בשמן חם עד השחמה משני הצדדים.
להעביר חזה בקר לצלחת גדולה. מבשלים ומערבבים בצל ושום בתנור ההולנדי עד שהירקות מתרככים, כ -6 דקות. החזר את בריסקט לתנור ההולנדי.
להקציף מרק בשר, קטשופ, סוכר חום, חומץ, אבקת צ ' ילי, עלי דפנה, ופלפל קאיין יחד בקערה; תערובת מרק טפטוף מעל בריסקט.
מביאים תערובת בשר לרתיחה; להפחית את החום נמוך לכסות. מבשלים עד בשר רך מאוד בקלות מתפרק כאשר משך עם מזלג, 2 1/2 עד 3 שעות.
מעבירים בקר למגש, שומרים נוזלים בתנור ההולנדי. פרוסת בשר בקר.
לטאטא מים וקמח יחד בקערה קטנה; מערבבים לתנור ההולנדי ומביאים לרתיחה עד שהרוטב מתעבה.
מגישים רוטב על חזה בקר פרוס.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרתף משפחת Bunnell סירה הר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 47 דולר.
![מרתף המשפחה Bunnell Syrah Mountain]()
מרתף המשפחה Bunnell Syrah Mountain
הר אדום (באנגלית: Red Mountain) הוא אחד מההר האדום של אווה הקטן ביותר, המוגבל לגבעה יפהפייה אחת, במרכז אזור ייצור היין של מדינת וושינגטון. טרואר ואקלים באזור הגידול הבלעדי לשלב כדי ליצור פירות עם טעם אינטנסיבי. כניסה רכה, קטיפה, פירות שחורים בהירים מאוזנים על ידי קקאו כהה לא ממותק, כל לשלב כדי ליצור מורכבות ועומק של אופי מתאים להזדקנות ממושכת.