בשר בקר וחלוט
בקר וחלוט עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 28 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 265 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם סטייק עגול, פלפל גרוס, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 69%, שהוא מוצק. נסו לחלוט מכשפות, לחלוט מכשפות, ו לחלוט מכשפות עבור מתכונים דומים.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים במשך 5 דקות, או עד שהן חומות כהות ורכות.
מוסיפים את הבירה, 1/2 כוס מים, עלה דפנה, טימין, פלפל שחור גרוס ומלח.
מוסיפים את הבשר, הבצל,הפלפל הירוק והפלפל האדום. מבשלים עוד 20 דקות, או עד שהבשר רך.
בקערה קטנה נפרדת, לשלב את הקמח ואת הנותרים 1/4 כוס מים.
מערבבים היטב, מוודאים שהקמח מומס לחלוטין. מערבבים את התערובת הזו לתערובת הבשר. מבשלים עד שהוא מסמיך ומבעבע, ואז מבשלים עוד 3 דקות.