בשר בקר ופטריות סטרוגנוף
בשר בקר ופטריות סטרוגנוף עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 612 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. גשו לסופר וקנו אטריות ביצים רחבות, פטריות שיטאקה מראש, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: אחד בשר בקר ופטריות סטרוגנוף, סטרוגנוף בקר פטריות, ו פטריות-בשר בקר סטרוגנוף.
הוראות
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה; ניקוז.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום גבוה; מערבולת למעיל.
מוסיפים בשר בקר; מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. לבשל 4 דקות או עד השחמה, הופך חום מכל הצדדים.
מוסיפים כרישה, טימין, שום ופטריות; מטוגנים 5 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
מפזרים תערובת פטריות עם קמח ופפריקה; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מניה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות או עד הרוטב הוא מעובה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בבשר, נשאר 1/2 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, ושמנת חמוצה.
מגישים מעל אטריות; מפזרים פטרוזיליה.