בשר בקר ופטריות סטרוגנוף עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 612 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. גשו לסופר וקנו אטריות ביצים רחבות, פטריות שיטאקה מראש, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: אחד בשר בקר ופטריות סטרוגנוף, סטרוגנוף בקר פטריות, ו פטריות-בשר בקר סטרוגנוף.
הוראות
1
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
2
שמן חום במחבת גדולה מעל חום גבוה; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים בשר בקר; מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. לבשל 4 דקות או עד השחמה, הופך חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
הסר בשר ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להפחית חום בינוני גבוה.
6
מוסיפים כרישה, טימין, שום ופטריות; מטוגנים 5 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
מפזרים תערובת פטריות עם קמח ופפריקה; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
נוזל-אונקיות מים טריים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
מוסיפים מניה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות או עד הרוטב הוא מעובה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בבשר, נשאר 1/2 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, ושמנת חמוצה.