בשר בקר ושעועית בסגנון קייג'ון
בשר בקר ושעועית בסגנון קייג'ון עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם תיבול קייג'ון, מים, עגבניות משומרות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אבטיח-אפרסק כמו קינוח. עם כפית ציון 66%, המנה הזו די טובה. נסו סגנון קייג'ון שעועית נייבי, קייג'ון בקר ושעועית, ו בשר בקר ושעועית בסגנון מערבי עבור מתכונים דומים.
הוראות
הביאו את האורז והמים לרתיחה בסיר על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהאורז רך, והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומערבבים פנימה את הבשר הטחון. מבשלים ומערבבים עד שהבקר מתפורר, שחום באופן שווה, וכבר לא ורוד.
מסננים וזורקים עודפי שומן.
מוסיפים בצל קצוץ לבשר בקר ומבשלים ומערבבים במשך 3 עד 5 דקות. מערבבים פנימה את האורז המבושל, השעועית, העגבניות ותיבול הקג ' ון.
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש למשך 25 דקות עד שהוא חם, תוך ערבוב פעם אחת.