בשר בקר מבושל איטי Stroganoff II
בשר בקר סטרוגנוף איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-50 דקות. אם יש לכם בוליון בקר, סטייק עגול, אטריות ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בשר בקר מבושל איטי סטרוגנוף, בשר בקר מבושל איטי Stroganoff, ו בשר בקר מבושל איטי Stroganoff.
הוראות
שמן חום במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני.
מגלגלים את הבשר בקמח ומטגנים בשמן החם עד להשחמה טובה, כ -5 דקות.
מעבירים את הבשר לבישול האיטי ולמעלה עם המרק, המים והבוליון.
מבשלים על הגדרה גבוהה במשך 8 שעות. מערבבים את השמנת החמוצה במהלך 30 הדקות האחרונות.
מבשלים את האטריות ביצים על פי הוראות החבילה.
מגישים את הבשר על האטריות.