בשר בקר מגורר
בשר בקר מגורר נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 279 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 47 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תיבול סטייק, מים, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בדבש אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם דבש זנגוויל כמו קינוח. עם כפית ציון 81%, המנה הזו מדהימה. נסו בשר בקר מגורר, בשר בקר מגורר או ג'וס, ו בשר בקר מגורר עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים את צלי הגוש והמים בסיר איטי. מכסים ומבשלים 5 שעות בגובה.
מוציאים את הצלי מכיריים איטיות, ומגרסים בעזרת שני מזלגות. מחק שומן.
בסיר האיטי מערבבים את רוטב הברביקיו, הדבש, תיבול הסטייק, הכמון, אבקת הבצל ואבקת השום. מערבבים פנימה את הבקר הגרוס.
מבשלים 1 שעה על נמוך. מניחים לשבת 10 דקות לפני ההגשה.