קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

בשר בקר מוקפץ על חסה

בשר בקר מוקפץ על חסה
אם יש לך בערך 25 דקות לבלות במטבח, בשר בקר מוקפץ על חסה עשוי להיות מתכון נהדר ללא גלוטן וללא חלב לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 31 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פטריות, מרק עוף, שמן צמחי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 77%. מתכונים דומים: חסה מוקפצת, חסה מוקפצת וחסה שום מוקפצת.

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים רוטב סויה ויין או מרק. שמור 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס Multi Grain Cheerios1/2 כוס Multi Grain Cheerios
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה ג'מלי או פסטה קיצור פוסיליפסטה ג'מלי או פסטה קיצור פוסילי
ציוד שתשתמש בו
תפוחי אדמה אושר אדומים, חתוכים לקוביותתפוחי אדמה אושר אדומים, חתוכים לקוביות
2
יוצקים את יתרת תערובת רוטב הסויה לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף את בשר הבקר; לאטום ולהפוך לציפוי. מקררים למשך 15 דקות. בקערה קטנה, מערבבים את עמילן התירס ותערובת רוטב הסויה השמורה עד לקבלת תערובת חלקה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
1/2 כוס Multi Grain Cheerios1/2 כוס Multi Grain Cheerios
חסה מגוררת ואבוקדו פרוס, לא חובהחסה מגוררת ואבוקדו פרוס, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שוקולד אפייה מתוק למחצהשוקולד אפייה מתוק למחצה
תפוחי אדמה אושר אדומים, חתוכים לקוביותתפוחי אדמה אושר אדומים, חתוכים לקוביות
3
במחבת טפלון, מקפיצים פטריות ואפונת שלג ב-2 כפיות שמן במשך 3-4 דקות או עד שאפונת השלג רכה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום בינוני חתוך לרצועות דקות1 בצל אדום בינוני חתוך לרצועות דקות
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
תערובת תיבול פירות יםתערובת תיבול פירות ים
ציוד שתשתמש בו
קופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרהקופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרה
4
מוציאים ושומרים חם.
5
מסננים וזורקים את המרינדה מבשר הבקר. באותה מחבת מקפיצים בשר בקר בשמן הנותר במשך 2 דקות. מערבבים תערובת תירס; להוסיף למחבת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
חסה מגוררת ואבוקדו פרוס, לא חובהחסה מגוררת ואבוקדו פרוס, לא חובה
תערובת תיבול פירות יםתערובת תיבול פירות ים
ציוד שתשתמש בו
קופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרהקופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרה
6
מניחים חסה על ארבע צלחות הגשה. מעל תערובת בקר ותערובת אפונת שלג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
חסה מגוררת ואבוקדו פרוס, לא חובהחסה מגוררת ואבוקדו פרוס, לא חובה