בשר בקר מוקפץ על חסה
אם יש לך בערך 25 דקות לבלות במטבח, בשר בקר מוקפץ על חסה עשוי להיות מתכון נהדר ללא גלוטן וללא חלב לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 31 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פטריות, מרק עוף, שמן צמחי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 77%. מתכונים דומים: חסה מוקפצת, חסה מוקפצת וחסה שום מוקפצת.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים רוטב סויה ויין או מרק. שמור 1/4 כוס.
יוצקים את יתרת תערובת רוטב הסויה לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף את בשר הבקר; לאטום ולהפוך לציפוי. מקררים למשך 15 דקות. בקערה קטנה, מערבבים את עמילן התירס ותערובת רוטב הסויה השמורה עד לקבלת תערובת חלקה; לְהַפְרִישׁ.
במחבת טפלון, מקפיצים פטריות ואפונת שלג ב-2 כפיות שמן במשך 3-4 דקות או עד שאפונת השלג רכה.
מסננים וזורקים את המרינדה מבשר הבקר. באותה מחבת מקפיצים בשר בקר בשמן הנותר במשך 2 דקות. מערבבים תערובת תירס; להוסיף למחבת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך מעט.
מניחים חסה על ארבע צלחות הגשה. מעל תערובת בקר ותערובת אפונת שלג.