קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

בשר בקר מצופה פטריות

בשר בקר מצופה פטריות
בשר בקר מצופה פטריות טנדרלוין נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 462 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטריות, חמאה, טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . מתכונים דומים: פלפל מצופה פילה עם קרם פטריות ואספרגוס, טנדרלוין בקר מצופה בעשב, ו טנדרלוין בקר מצופה פלפל.

הוראות

1
מערבבים את החמאה, עירית, טרגון, ושום יחד בקערה עד היטב מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
טרגוןטרגון
חמאהחמאה
עיריתעירית
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים את תערובת החמאה על חתיכת פלסטיק גדולה לעטוף. לעטוף את החמאה עם הפלסטיק ולעצב אותו לתוך יומן בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
מניחים את בול העץ במקרר כדי להירגע.
4
מתבלים את סטייק הבשר עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פילהסטייק פילה
מלח ופלפלמלח ופלפל
5
מניחים את הפטריות המיובשות במטחנת תבלינים או מעבד מזון. תהליך עד הפטריות הם הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
מורחים כמה פטריות הקרקע על צלחת. לחץ על כל סטייק לתוך אבקת פטריות עד מצופה היטב, הוספת פטריות יותר לצלחת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פטריותאבקת פטריות
פטריותפטריות
מורחיםמורחים
סטייק.סטייק.
7
ממיסים על 2 כפות חמאה עשב במחבת גדולה על חום בינוני. מסדרים את הסטייקים במחבת ומבשלים עד שהם מתחילים המשרד, והם אדמדם ורוד ועסיסי במרכז, כ 6 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C) עבור בינוני נדיר, 140 מעלות F (60 מעלות C) עבור בינוני. למעלה כל סטייק עם 1 כפית חמאת עשבי תיבול לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת