בשר בקר מצופה פטריות
בשר בקר מצופה פטריות טנדרלוין נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 462 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטריות, חמאה, טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . מתכונים דומים: פלפל מצופה פילה עם קרם פטריות ואספרגוס, טנדרלוין בקר מצופה בעשב, ו טנדרלוין בקר מצופה פלפל.
הוראות
מערבבים את החמאה, עירית, טרגון, ושום יחד בקערה עד היטב מעורבב.
מניחים את תערובת החמאה על חתיכת פלסטיק גדולה לעטוף. לעטוף את החמאה עם הפלסטיק ולעצב אותו לתוך יומן בעובי 1 אינץ'.
מניחים את בול העץ במקרר כדי להירגע.
מתבלים את סטייק הבשר עם מלח ופלפל שחור.
מניחים את הפטריות המיובשות במטחנת תבלינים או מעבד מזון. תהליך עד הפטריות הם הקרקע דק.
מורחים כמה פטריות הקרקע על צלחת. לחץ על כל סטייק לתוך אבקת פטריות עד מצופה היטב, הוספת פטריות יותר לצלחת לפי הצורך.
ממיסים על 2 כפות חמאה עשב במחבת גדולה על חום בינוני. מסדרים את הסטייקים במחבת ומבשלים עד שהם מתחילים המשרד, והם אדמדם ורוד ועסיסי במרכז, כ 6 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C) עבור בינוני נדיר, 140 מעלות F (60 מעלות C) עבור בינוני. למעלה כל סטייק עם 1 כפית חמאת עשבי תיבול לפני ההגשה.