בשר בקר מתובל מנייאק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סירלוין בשר מתובל אידיוט. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 196 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותביאו חומץ בלסמי, פחות מרק בשר בקר נתרן, תיבול ג'מייקני אידיוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו בשר צלוי מתובל לשניים, בשר צלוי מתובל לשניים, ו שרימפס מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המרק, שמן, תיבול, חומץ ושום ב 2 ליטר רדוד, צלחת nonmetallic או גלון בגודל שקית פלסטיק.
מוסיפים את הסטייק ומעבירים אותו למעיל עם המרינדה. מכסים את המנה או אוטמים את שקית הפלסטיק ומקררים אותה במשך 8 שעות, הופכים את הסטייק כמה פעמים בזמן השריה.
משמן קלות את מתלה הגריל ומחמם את הגריל עד בינוני.
הסר את הסטייק מן המרינדה ושופכים את המרינדה בסיר 1 ליטר.
מחממים את המרינדה מעל חום בינוני גבוה לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מבשלים 10 דקות. מערבבים במיץ לימון וכוסברה. תתחמם.
גריל סטייק במשך 28 דקות עבור בינוני-נדיר או כדי doneness הרצוי.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מגישים את רוטב לימון כוסברה עם הסטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ריימונד R אוסף מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.