בשר בקר עם רוטב ברביקיו טקסס
בשר בקר עם רוטב ברביקיו טקסס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם מלח מתובל, רוטב ווסטרשייר, חזה בקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו חזה בקר מתובל עם רוטב ברביקיו סמוקי (טקסס), טקסס בריסקט ברביקיו, ו טקסס ברביקיו בשר בקר בריסקט (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים במנה רדודה או שקית פלסטיק zip-top גדולה.
מערבבים מלח מתובל, פלפל ופפריקה; לשפשף לתוך בריסקט.
כיסוי או חותם; צמרמורת 8 שעות, מפנה מדי פעם.
הכן אש חמה על ידי הנחת 2 חתיכות של אלון או 10 נתחי היקורי בחזית ומאחור של גריל, ערימת פחם במרכז.
בואו לשרוף עד גחלים לבנים.
הסר בריסקט מן המרינדה, השלכת המרינדה. גחלים לגריל 1 צד של הגריל; מניחים בשר בצד השני. גריל, מכוסה, מעל חום עקיף 3 עד 4 שעות.
מברשת שני הצדדים של בריסקט עם 1 כוס רוטב ברביקיו טקסס; לבשל 1 שעה, צליעה עם רוטב.