קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

בשר בקר עם רוטב ברביקיו טקסס

בשר בקר עם רוטב ברביקיו טקסס
בשר בקר עם רוטב ברביקיו טקסס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם מלח מתובל, רוטב ווסטרשייר, חזה בקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו חזה בקר מתובל עם רוטב ברביקיו סמוקי (טקסס), טקסס בריסקט ברביקיו, ו טקסס ברביקיו בשר בקר בריסקט (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים במנה רדודה או שקית פלסטיק zip-top גדולה.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מערבבים מלח מתובל, פלפל ופפריקה; לשפשף לתוך בריסקט.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים חזה בקר במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
4
כיסוי או חותם; צמרמורת 8 שעות, מפנה מדי פעם.
5
הכן אש חמה על ידי הנחת 2 חתיכות של אלון או 10 נתחי היקורי בחזית ומאחור של גריל, ערימת פחם במרכז.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
בואו לשרוף עד גחלים לבנים.
7
הסר בריסקט מן המרינדה, השלכת המרינדה. גחלים לגריל 1 צד של הגריל; מניחים בשר בצד השני. גריל, מכוסה, מעל חום עקיף 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מברשת שני הצדדים של בריסקט עם 1 כוס רוטב ברביקיו טקסס; לבשל 1 שעה, צליעה עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
מגישים עם רוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
מקשטים, אם תרצה.

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. גילגל סירה (בסדר כשר) עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
גילגל סירה (בסדר כשר)
גילגל סירה (בסדר כשר)
ניחוחות של דובדבן בשל ופירות שזיף עם טעמים מורכבים של עשן, אדמה, אניס ותבלינים. היין בעל הגוף הבינוני הוא ארומטי וטעים. היין הזה כשר לפסח