קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

בשר חזיר Tenderloin Tangy

בשר חזיר Tenderloin Tangy
אם יש לך אבקת צ'ילי, חרדל דיז' ון, בשר חזיר פילה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . מתכונים דומים: בשר חזיר Tenderloin Tangy, Tenderloin חזיר חריף, ו מנגל בטעם אפרסק מנגל חזיר.

הוראות

1
מניחים בשר בשקית ניילון גדולה לאגירה חוזרת. בקערה בינונית, מערבבים יחד דבש, חרדל דיז 'ון, אבקת צ' ילי ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
דבשדבש
בשרבשר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
קערהקערה
2
יוצקים מרינדה מעל tenderloins, חותם, ומקרר לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
3
הכן את הגריל לחום עקיף.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
באח גריל שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
הסר בשר מן המרינדה, ולהשליך נוזל. גריל במשך 15 עד 25 דקות, או כדי doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec חלוץ סיליה La עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
סיליה פיוניר מלבק
סיליה פיוניר מלבק
2017 Finca La Celia Pioneer Malbec הוא יין אטרקטיבי עם ניחוחות של פירות טריים בשלים, בהרמוניה מושלמת עם עדינות של סיגליות ו oak הזדקנות הערות. התקפה טובה מאוד על החיך, עם ריכוז פירותי, טיפוסי של Malbec, חיך מוצק בינוני אבל באותו זמן אלגנטי. זהו מלבק אידיאלי לשתות עם רוסטביף ארגטין עם "אמפנדס" טיפוסי.