בשר חזיר ברן עם בצל, צימוקים, שום Compote
בשר חזיר ברן עם בצל, צימוקים, שום Compote הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך עלי דפנה, זרעי כוסברה, מרווה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בשר חזיר ברן W / Salsify Caramelized, ירך חזיר צלוי מייפל-בריח, ו ג'ינג'ר ו טימין–חזיר ברן ירך (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בסיר גדול כבד. מביאים להתבשל על חום בינוני, ערבוב כדי לפזר מלח וסוכר.
הסר מהחום. מגניב לטמפרטורת החדר.
מעבירים מלח לקערה גדולה מאוד.
מוסיפים חזיר (חזיר משקל עם צלחת כדי לשמור מתחת לפני השטח). כיסוי; לקרר מעל הלילה.
חזיר ניקוז. להחזיר חזיר לקערה; לכסות עם מים (חזיר משקל עם צלחת). להשרות בטמפרטורת החדר 2 שעות.
מתלה מיקום בשליש העליון של תנור מחממים ל 177°.
העברה למתלה להגדיר במחבת קלייה גדולה. לשפשף חזיר בכל רחבי עם שמן.
מפזרים עשבי תיבול טריים, הקשה לדבוק.
מפזרים פלפל. צלוי עד מדחום מוכנס למרכז של רושמי חזיר 66°, על 1 שעה 40 דקות.
להעביר חזיר קרש חיתוך; אוהל עם נייר.
חותכים חזיר לפרוסות 1/4-עד 1/2 אינץ ' עבה.