בשר חזיר ואורז מטוגן Edamame
המתכון חזיר אורז מטוגן Edamame מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל סיני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 314 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך פלפל, בוטנים קלויים יבשים, בצל ירוק לחתוך באלכסון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. נסו אורז מטוגן Edamame, אורז מטוגן Edamame, ו אורז חום מטוגן עם Edamame (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז על פי הוראות החבילה; להפריש.
מחממים 1/2 כפית שמן במחבת ווק או לא מקל גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף ג ' ינג ' ר ושום; לטגן 1 דקה.
מוסיפים חזיר; לטגן 3 דקות או עד חזיר מאבד את צבעו הוורוד.
מניחים תערובת חזיר בקערה גדולה; לכסות ולשמור חם.
להוסיף edamame וגזר; לטגן 2 דקות.
מוסיפים בצל ופלפל; מטגנים 2 דקות.
מוסיפים תערובת גזר לתערובת חזיר בקערה; להתחמם.
חום שנותר 2 1/2 כפות שמן במחבת.
מוסיפים אורז מבושל ורוטב סויה למחבת; לטגן 3 דקות. להחזיר תערובת חזיר למחבת. מערבבים במרק וב-5 המרכיבים הבאים( דרך פלפל שחור); מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב. כפית 1 1/2 כוסות תערובת אורז מטוגן על כל אחד 4 צלחות בודדות; העליון כל מנה עם 1 1/2 כפיות בוטנים.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היין יבש Chenin Blanc קריק יבש, יין עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![יין יבש צ ' נין בלאן, יין]()
יין יבש צ ' נין בלאן, יין
יין יפה זה הוא להפליא בציר עקבי לאחר בציר. אנו מקבלים פרי Chenin Blanc מעולה מחוות וילסון בקלרקסבורג, ומאפשר לנו לייצר יין אקספרסיבי, מגוון וטעים. בהתחלה מערבולת, ארומטיקה של אגס לבן, אננס ובננה באביב קדימה מהזכוכית. על החיך, היין מרענן עם טעמים של מנדרינה בשלה ואפרסקים. Mouthfeel הוא תוסס, אבל עשיר ויש לו creaminess עדין. 100% תסיסה נירוסטה מבטיחה את האוהדים אופי פירות טריים של יין זה למדו להעריך לאורך השנים. זהו סיפטר הקיץ המובהק והיין המושלם להשתלבות בצדפות טריות!