צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? חזיר ומרק אפונה מפוצל יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 518 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם סטייק חזיר, טימין, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 82 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מרק לאביב: מרק אפונה פשוט וקל, פיצול שעועית ומרק חזיר, ו מרק האפונה המפוצל של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר גדול או בתנור הולנדי על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים בשר חזיר קצוץ ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חזיר מתחיל חום, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
הסר את בשר החזיר מן הסיר עם כפית מחוררת, ולאחר מכן להחזיר את הסיר לחום ולהוסיף כרישה ובצל, מגרד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים גזר, סלרי, עלי דפנה ותימין וממשיכים לערבב עד שהמרכיבים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
2 כוסות שיני שום
5
מניחים קותלי חזיר, קמצוץ של פתיתי פלפל אדומים, אפונה לפצל ירוק בסיר לכסות עם 8 כוסות מים (או מרק, אם משתמשים). להביא לרתיחה, כיסוי, ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
אפונה מפוצלת
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
הסר את הקרסוליים מן הסיר ולאפשר לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לגרוס בשר מעצמות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים בשר טחון וחזיר שמור למרק ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מתבלים במיץ לימון לפי הטעם.