בשר חזיר ומרק שעועית אני
האם ומרק שעועית אני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם רוטב פלפל, נקניק, עגבניות מבושלות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים נקניק כדי להסיר עודף שומן, לחתוך לחתיכות בגודל ביס.
קותלי חזיר בעור, ולהסיר עודף שומן. בסיר גדול, נקניק חום וקרסלי חזיר מעל חום בינוני.
מוסיפים תפוחי אדמה, סלרי, פטרוזיליה, שעועית, רוטב עגבניות, מלח, פלפל, רוטב צ ' ילי, עלי דפנה, שום ורוטב ווסטרשייר לבשר; מוסיפים רק מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה. לכסות, ולהמשיך לבשל במשך 2-3 שעות.
הסר את הקרסוליים וחתוך בשר לחתיכות בגודל ביס. להחזיר בשר לסיר.