בשר חזיר מוקפץ עם רוטב שאלוט-טרגון
בשר חזיר מוקפץ Tenderloin עם רוטב שאלוט-טרגון דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 5 . אם יש לכם מיץ תפוחים, פלפל, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו בשר חזיר פילה עם שאלוט שמנת-רוטב פאן חרדל, בשר חזיר פילה עם קרום אגוזי לוז ויין אדום-רוטב שאלוט, ו בשר חזיר פילה עם ריבס-שאלוט קומפוט (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את רוחב חזיר לחתיכות 1 אינץ'; לשטח כל חתיכה עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות קצות האצבעות.
מערבבים קמח, מלח ופלפל בשקית ניילון גדולה zip-top; מוסיפים חזיר לשקית. לאטום וללחוץ למעיל.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף חזיר; לבשל 4 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר חזיר מן המחבת; לשמור על חום.
הוסף שאלוט למחבת; לבשל 2 דקות או עד השחמה קלה. מערבבים ביין, מיץ, חרדל, טרגון, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות.