בשר חזיר עם אורז בר
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו חזיר חזיר עם אורז בר. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 370 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, פלפל, עלי מרווה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 85%. ציון זה הוא מדהים. מתכונים דומים: סלט חזיר ואורז בר, חזיר מנדרינה ואורז בר, ו חזיר מנגו עם פילאף אורז בר.
הוראות
צור חריץ לאורכו במרכז כל שקד עד 1/2 אינץ'. של תחתית. פתח את המכרזים כך שהם ישכבו שטוחים; מכסים בניילון נצמד. משטחים ל-3/4 אינץ'. עובי.
מכינים אורז לפי הוראות החבילה. בקערה קטנה שלבו את האורז, הירקות, המשמשים, הפטרוזיליה והתבלינים.
הסר פלסטיק; מורחים תערובת אורז על בשר. סגור את המכרזים; קושרים בחוט מטבח.
מניחים בתוך 15 אינץ ' לא משומן. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-425 ניתנים לזיהוי למשך 15 דקות.
בינתיים, בסיר קטן, שלבו את המים, תערובת הרוטב, החרדל והמרווה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פטרוזיליה.
מברישים 2 כפות רוטב מעל המכרזים.
אופים 10-15 דקות יותר או עד שמד חום בשר קורא 160 זוגות.
תן לעמוד במשך 15 דקות. מחק מחרוזת; חותכים כל פילה לתשע פרוסות.
יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה
פינו נואר, מלבק וסנג ' ובזה הם בחירה מצוינת עבור שקדי חזיר. גופו הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלים רטבים בשריים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאניים בעלי גוף מלא עם חתכים שומניים וברביקיו. רוח הרפאים פינס סונומה קאונטי מונטריי קאונטי פינו נואר עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר]()
רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר
קפה, שזיף, רימון