בשר חזיר עם לימון ושומר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, סוכר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שומר - שפשף בשר חזיר Tenderloin עם טריזים שומר קלוי, שומר - שפשף בשר חזיר Tenderloin עם טריזים שומר קלוי, ו בשר חזיר פילה עם שומר (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 1 כף של שמן לימון, רסק שום, גרידה, זרעי שומר, ופלפל בקערה קטנה. לשפשף את התערובת על בשר החזיר tenderloins ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר, מכוסה, במשך 30 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל 425 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילה
פירורי לחם, כמה חופנים
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
2 פלפלים, בכל צבע חריף או לא מגינה מקומית
8 (U-12) שרימפס
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את הנותרים 2 כפות שמן לימון במחבת גדולה מעל חום בינוני. חום בשר חזיר tenderloins, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילה
2 פלפלים, בכל צבע חריף או לא מגינה מקומית
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מעבירים למחבת אפייה וצולים את החזיר במשך כ 15 עד 20 דקות, או עד מדחום מוכנס לקרוא מיידית קורא 150 מעלות F, על 15 עד 20 דקות, עבור בינוני, או כדי doneness הרצוי.
וריאציה: אם אתה רוצה לשרת שומר טרי לצד חזיר, לאחר בראונינג חזיר, להוסיף שומר על אותו המחבת. מבשלים את השומר, ערבוב לעתים קרובות, על חום בינוני עד שהוא מתחיל חום, על 10 דקות.
מוסיפים שן שום טחון, כפית סוכר ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ליקוריץ צהוב וירוק
7
מוסיפים 3/4 כוס מים קרים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד הנוזל הוא כל התאדה והשומר הוא מזלג במכרז, על 5 דקות. מערבבים ב 1 כף מיץ לימון טרי ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 כפית מלח היקורי מעושן
8
מניחים את השמן ואת ההתלהבות בצנצנת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 2 שבועות, רועד מדי פעם.