קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

בשר חזיר פילה עם ריבס-שאלוט קומפוט

בשר חזיר פילה עם ריבס-שאלוט קומפוט
אם יש לכם טימין בתוספת שנים עשר 2 אינץ ' צמתים טימין, סוכר, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. , שהוא מוצק. נסו בשר חזיר פילה עם ריבס-שאלוט קומפוט, Pan-צרוב בשר חזיר Tenderloin עם קומפוט ריבס, ו בשר חזיר פילה עם שאלוט שמנת-רוטב פאן חרדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תדליק גריל. בקערה בינונית, לזרוק את ריבס ושאלוט עם חמאה למעיל. מערבבים בסוכר ותימין טחון ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שאלותשאלות
ריבסריבס
חמאהחמאה
סוכרסוכר
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
קערהקערה
2
תקרע ארבעה גיליונות באורך 16 אינץ ' של נייר כסף כבד במיוחד. תל חצי תערובת ריבס במרכז כל אחד 2 יריעות רדיד. בעדינות לדפוק את חתיכות עבה של חזיר על 1 אינץ ' עבה. מתבלים במלח ופלפל ולוחצים על כל פיסת קורנית. מסדרים את חתיכות החזיר בשכבה על הריבס. מכסים עם 2 גיליונות הנותרים של נייר; לקפל את הקצוות מסביב לאטום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ריבסריבס
טימיןטימין
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
גריל חבילות נווד מעל אש חמה מאוד במשך כ -12 דקות, או עד רוחש ונפוח. באמצעות כפפות תנור, להעביר את חבילות מגש מעוטר. פתח את החבילות בזהירות, להעביר את החזיר ואת ריבס צלחות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ריבסריבס
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
כפפת תנורכפפת תנור
גרילגריל
4
הערות: מנה אחת: 345 קלוריות, 6 גרם שומן כולל, 7 גרם שומן רווי, 23 גרם פחמימות.

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. הפינקה לה מלנה מלבק עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Finca La Malena Malbec
Finca La Malena Malbec
100% Malbec ממזרח מנדוזה. קרקעות אבן גיר וחימר, חורפים קרירים וקיצים חמים מספקים ריכוז פירות גדול וטאנינים חלקים. אודם כהה בצבע המשקף אור במערך של גוונים כתום/סגול. אף נעים מלא ברמזים של פירות יער אדומים ועשבי תיבול. טאנינים עגולים צעירים לתת לו מרקם חושי משיי המוביל mouthfeel עשיר. שכבות מעוררות תיאבון של פירות יער אדומים, שזיפים, וניל ותבלינים פתוחים ככל שהם מתחממים, ומספקים אופי זני עשיר. גימור עדין המגשר על הפער בין משקאות ומתמהמים היטב לאחר הלגימה האחרונה.