קושיבינוני
מוכן ב33 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

בשר חזיר פילה עם תפוחים ובצל

בשר חזיר פילה עם תפוחים ובצל
בשר חזיר פילה עם תפוחים ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 404 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, שמנת כבדה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי סבתא סמית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 33 דקות. נסו בשר חזיר פילה עם תפוחים, בשר חזיר פילה עם תפוחים, ו בשר חזיר פילה עם תפוחים מוקפצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°; קו גיליון אפייה גדול rimmed עם לסכל וערפל עם ספריי בישול. שמן חם במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל ומבשלים, פונים עם מלקחיים, עד השחמה מכל הצדדים, 3 עד 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
3
העברה לסדין אפייה וצלי עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרי בשר 68°, 15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
4
להעביר חזיר קרש חיתוך, אוהל עם נייר ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
ממיסים חמאה באותו מחבת (לא לשטוף או למחוק מחבת).
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים תפוחים ומבשלים על אש בינונית גבוהה, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך ומתחיל חום, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
7
לגרד לתוך קערה, להוסיף בצל קורנית למחבת, ו מוקפץ עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
8
יוצקים סיידר ושמנת ומביאים לרתיחה, ערבוב לשלב חתיכות השחמה על תחתית המחבת. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד רוטב מתעבה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
להחזיר תפוחים למחבת וחום דרך, ערבוב לעתים קרובות. מתבלים במלח ופלפל. פורסים חזיר ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוחתפוח
רוטברוטב
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Menage Malbec טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Menage Malbec טרואה
Menage Malbec טרואה
תערובת מפתה של אוכמניות, אוכמניות, דובדבנים כהים ורמזים של תבלין בעקבותיה. עם טאנינים רכים, עגולים, וגימור קטיפתי, יין זה הוא התגלמות תשוקה.הזיווג המושלם עם חזיר בגריל, סלמון מעושן ופסטה עם רוטב פסטו.