בשר חזיר צלוי Tenderloin a La רודריגז עם זיגוג גויאבה וכתום-Habanero Mojo
בשר חזיר צלוי Tenderloin a La רודריגז עם זיגוג גויאבה ו Mojo כתום-Habanero יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 445 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך habanero צ'ילה, מיץ תפוזים, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו שיפודי דג-חרב מזוגגים בגויאבה בגריל עם מוג'הבנרו כתום, בשר חזיר Tenderloin עם זיגוג גויאבה חריף, ו בשר חזיר צלוי עם זיגוג מרמלדה כתום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מברישים חזיר בשמן, ואז מתבלים אותו במלח ופלפל. מניחים בצד כמה כפות של זיגוג גויאבה להבריש את החזיר מבושל. גריל במשך 4 עד 5 דקות לכל צד, צחצוח לעתים קרובות עם זיגוג גויאבה.
הסר מן הגריל, מברשת שוב עם זיגוג ולתת לנוח במשך 10 דקות. חותכים לפרוסות עבות 1/2 אינץ', טפטוף עם Mojo כתום Habanero, ומגישים מיד.
מקציפים ג ' לי, חרדל, ומיץ תפוזים יחד בקערה קטנה. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מחממים שמן בסיר קטן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים מיץ ליים, מיץ תפוזים וצ ' ילה habanero ומביאים לרתיחה. לבשל עד מופחת בחצי.
לטאטא בכוסברה וכמון ועונה, לטעום, עם מלח ופלפל.