קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 50 דק.
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

בשר חזיר צלוי טנדרלוין עם טוסט קארי

בשר חזיר צלוי טנדרלוין עם טוסט קארי
מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו פלפל, שמן צמחי, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-50 דקות. נסו בשר חזיר צלוי פילה, בשר חזיר צלוי פילה, ו בשר חזיר צלוי צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים סוכר חום, פפריקה, allspice, שום, פלפל, ומלח. תערובת סוכר חום ללטף מעל חזיר למעייל. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד. מקררים 4 שעות או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
פפריקהפפריקה
שוםשום
פלפלפלפל
חזירחזיר
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
2
הסר חזיר מהמקרר. אפשר לבוא לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
3
תנור חום עד 232°. תרסיס התחתון של מחבת צלייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
4
במחבת nonstick גדולה, שמן חום מעל חום בינוני גבוה. פתח חזיר; מקום במחבת. לבשל 3 דקות. הפוך חזיר; לבשל 2 עד 3 דקות יותר או עד חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים חזיר במחבת צלייה מרוססת.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
6
אופים חשפו 15 עד 20 דקות או עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז ומדחום בשר מוכנס במרכז קורא 71°. (לא לכבות את התנור.)
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
7
להעביר חזיר קרש חיתוך. לכסות באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
יוצקים טפטוף לתוך כוס זכוכית מדידה; מערבבים ברוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
9
גיליון עוגיות קו עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
מניחים פרוסות לחם על גיליון מרופד בנייר כסף; חמאה מפוזרת קלות בצדדים העליונים של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
מפזרים אבקת קארי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קאריאבקת קארי
12
אופים 4 עד 6 דקות או עד פריך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
14
חותכים חזיר לתוך 24 פרוסות דקות; במקום במחבת צלייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
15
טפטוף עם תערובת רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
16
אופים 5 דקות יותר. כדי לשרת, מעל כל פרוסת לחם עם פרוסת חזיר.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec Sur de Los Andes עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
מלבק עסיסי עם חומציות תוססת גיבוי הערות פטל, אוכמניות שזיף ארוגים עם טאנינים רכים לסיים spice-tinged. כל הענבים ממוינים פעמיים עם ההגעה ליקב. כל התסיסה מתרחשת באופן טבעי עם שמרים ילידים. תסיסה לוקח 20 ימים עם 2 ימים של השריה קרה, בטמפרטורות בין 24-27 צלזיוס כדי להשיג את המורכבות ביותר. לאחר מכן עובר היין תסיסה מלולקטית של 100% והוא מזדקן בחביות עץ אלון מבוגרות יותר.