בשר חזיר צלוי טנדרלוין עם טוסט קארי
מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו פלפל, שמן צמחי, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-50 דקות. נסו בשר חזיר צלוי פילה, בשר חזיר צלוי פילה, ו בשר חזיר צלוי צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים סוכר חום, פפריקה, allspice, שום, פלפל, ומלח. תערובת סוכר חום ללטף מעל חזיר למעייל. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד. מקררים 4 שעות או עד 24 שעות.
הסר חזיר מהמקרר. אפשר לבוא לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
תנור חום עד 232°. תרסיס התחתון של מחבת צלייה עם ספריי בישול.
במחבת nonstick גדולה, שמן חום מעל חום בינוני גבוה. פתח חזיר; מקום במחבת. לבשל 3 דקות. הפוך חזיר; לבשל 2 עד 3 דקות יותר או עד חום מכל הצדדים.
מניחים חזיר במחבת צלייה מרוססת.
אופים חשפו 15 עד 20 דקות או עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז ומדחום בשר מוכנס במרכז קורא 71°. (לא לכבות את התנור.)
להעביר חזיר קרש חיתוך. לכסות באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד 10 דקות.
יוצקים טפטוף לתוך כוס זכוכית מדידה; מערבבים ברוטב ברביקיו.
גיליון עוגיות קו עם נייר כסף.
מניחים פרוסות לחם על גיליון מרופד בנייר כסף; חמאה מפוזרת קלות בצדדים העליונים של הלחם.
אופים 4 עד 6 דקות או עד פריך.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור.
חותכים חזיר לתוך 24 פרוסות דקות; במקום במחבת צלייה בשכבה אחת.
טפטוף עם תערובת רוטב ברביקיו.
אופים 5 דקות יותר. כדי לשרת, מעל כל פרוסת לחם עם פרוסת חזיר.