קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

בשר חזיר צלוי מתובל עם רוטב אוכמניות

בשר חזיר צלוי מתובל עם רוטב אוכמניות
אם יש לך שמן זית, פילה חזיר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי מתובל ברוטב סויה חריף, בשר חזיר מתובל בגריל טנדרלוין, ו צ'יפוטלה חריף חזיר פילה בגריל פילה.

הוראות

1
מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה).
2
הסר עור כסף מ tenderloins, משאיר שכבה דקה של שומן.
3
מברשת פילה עם שמן, ולשפשף עם תיבול ומלח.
מרכיבים שתצטרך
4
גריל tenderloins, מכוסה מכסה גריל, 10 דקות בכל צד או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה רושם 15
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מן הגריל, ולתת לעמוד 10 דקות.
6
בינתיים, לטאטא יחד blackberry משמר והבא 4 מרכיבים בסיר קטן, ומבשלים על אש נמוכה, לטאטא כל הזמן, 5 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
7
חותכים חזיר באלכסון לפרוסות דקות, ומסדרים על מגש הגשה; טפטוף עם רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות בלסקו דה Baquedano Swinto גפן Malbec הישן. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 39 דולר לבקבוק.
בלאסקו דה בקוואדנו סווינטו גפן ישן Malbec
בלאסקו דה בקוואדנו סווינטו גפן ישן Malbec
צבע גארנט עמוק מבריק. מורכב, פירותי כהה וארצי על האף, עם חיך עסיסי של פירות אבן אדומים בשלים וריבות מודגשים עם הערות מתובל, קלוי. בנדיבות טעם, צפוף ולא מסונן, SWINTO משיג איזון יוצא דופן של האופי החזק החתימה של Malbec ואלגנטיות משיי. היין הזה עשוי מגפני מלבק בני 114.