בשר חזיר צלוי עם פילאף משמש-שעורה
אם יש לך בשר חזיר, מים, שעורה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. מתכונים דומים: פילאף שעורה עם פלפלים קלויים ואפונה שלג, בשר חזיר עם קינואה פילאף, ו צלעות חזיר מזוגגות משמש עם אורז חום-פקאן פילאף.
הוראות
לשפשף חזיר עם שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם; להפריש.
מערבבים ריבה ורוטב סויה בקערה קטנה; להפריש.
מחממים מחבת nonstick חסינת חום גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים אגוזי פקאן ומבשלים, משליכים לעתים קרובות, 3 עד 5 דקות עד ריחני.
להעביר פקאן לצלחת; מגניב. קוצצים בפקאנים גס, ומניחים בצד.
להחזיר מחבת לחום, ולהוסיף חזיר. לבשל 5 דקות, הופך כל דקה או 2 לחום באופן שווה על כל הצדדים. למחבת, מוסיפים תערובת ריבה, סלרי, גזר ובצל; מערבבים עד שריבה נמס וירקות וחזיר מצופים באופן שווה עם רוטב. מערבבים 3/4 כוס מים.
מניחים מחבת בתנור ואופים ב 375 מעלות במשך 18 עד 20 דקות או עד מדחום בשר רושם 160 מעלות.
הסר מחבת מהתנור; העבר חזיר לצלחת. לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח 5 דקות.
בעוד בשר חזיר אופה, מערבבים שעורה, משמשים, פקאן לתוך תערובת ירקות (זכור את הידית של המחבת יהיה חם מאוד!). מוסיפים פטרוזיליה. בזהירות לחתוך חזיר לתוך 12 חתיכות שוות.
מגישים על גבי פילאף שעורה.