קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

בשר חזיר קרניטס

בשר חזיר קרניטס
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? בשר חזיר קרניטס יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 242 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-235 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן צמחי, חלפיניו, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-15 דקות. נסו בשר חזיר פריך Carnitas (חזיר מבושל איטי מקסיקני), בשר חזיר בריא יותר Carnitas עם בשר חזיר Tenderloin, ו בשר חזיר קרניטס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
יש לשטוף ולייבש את כתף החזיר. מלח ופלפל בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כתף חזירכתף חזיר
3
מערבבים את האורגנו ואת הכמון עם שמן זית ולשפשף בכל רחבי חזיר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מניחים את החזיר בבישול איטי העליון עם בצל, שום, חלפיניו. לסחוט על המיץ של התפוז ולהוסיף את שני החצאים. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8 עד 10 שעות או על 4 שעות גבוהות.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
5
לאחר הבשר הוא רך, להסיר תנור איטי ולתת מגניב מעט לפני פירוק עם מזלג. במחבת סאוט גדולה, מחממים את שמן הירקות על חום גבוה. לחץ על carnitas לתוך השמן ומטגנים עד פריך בצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
CarnitasCarnitas
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
לשרת.