קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

בשר לייט: מק & גבינה עם עוף וברוקולי

בשר לייט: מק & גבינה עם עוף וברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר לייט: מק & גבינה עם עוף וברוקולי. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם ציפור rotisserie, שאלוט, קצרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו בשר לייט: ספגטי עם שום, ברוקולי, בשר חזיר, בשר לייט: פטריות, נקניק, גבינת עיזים ופיצות בגריל צ'ייב, ו בשר לייט: Veggie - עוף Koftas (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה 9-by-13 אינץ צלחת אפייה ולהניח בצד. להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה ו par-לבשל את הברוקולי במשך שלוש דקות. לצלול לתוך אמבט קרח, ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מחממים התנור ל 204°; להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה עבור 75 אחוזים כל עוד הוראות החבילה לתאר, ואז לנקז ולהזמין את הפסטה. (הפסטה תסיים לבשל כמו התבשיל אופה.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
בעוד הפסטה מתבשלת, להפוך את רוטב הגבינה על ידי המסת החמאה בסיר על חום בינוני. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את שאלוט, מלח, קאיין, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הקמח ומבשלים עוד דקה. לאט לאט לשפוך את החלב, לטאטא כל הזמן, עד התערובת חלקה. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים עוד כמה דקות, עד שהוא עבה מספיק כדי המעיל האחורי של כף. Off the heat, stir in the cheddar and mascarpone, whisking until smooth.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
לזרוק את הפסטה והרוטב לשלב, ומערבבים את הברוקולי והעוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
יוצקים הכל לתוך צלחת אפייה מוכנה, העליון עם פירורי לחם פרמזן מגוררת או גבינת רומנו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים במשך כ 20 דקות, עד העליון הוא חום זהוב קלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן