קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

בשר מטוגן בסגנון סיני בסיר אחד

בשר מטוגן בסגנון סיני בסיר אחד
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם בוק צ'וי ואורז בסמטי, בצלים אביביים, יין בישול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בשר מטוגן בסגנון סיני, איך לבשל: בשר מטוגן בסגנון סיני, ו תבשיל טלה סיני מטוגן בסגנון הונג קונג.

הוראות

1
מחממים 2 כפות של השמן בתבשיל גדול, רדוד. מטגנים את השום, זנגביל, בצל וצ ' ילי במשך 3 דקות עד רך וריחני. טיפ על צלחת. לזרוק את הבשר בקמח, להוסיף 1 כף שמן יותר למחבת, ואז חום את הבשר בקבוצות, הוספת שמן כפות הסופי אם אתה צריך. זה צריך לקחת בערך 5 דקות כדי חום כל אצווה כראוי.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את חמשת התבלינים והכוכב אניס (אם משתמשים) למחבת, קצה בתערובת הזנגביל, ואז מטגנים במשך 1 דקות עד התבלינים ריחניים.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הסוכר, ואז את הבשר ומערבבים עד בשילוב. שמור על חום גבוה, ואז להתיז ביין או שרי, גירוד כל חתיכות בשרניות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
תנור חום ל 150C / מאוורר 130c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
יוצקים את הסויה והמלאי (זה רגיל לכסות את הבשר לחלוטין), להביא לרתיחה, ואז בחוזקה לכסות, להעביר לתנור ומבשלים 1-2 שעות, תוך ערבוב הבשר באמצע. הבשר צריך להיות רך מאוד, וכל חתיכות גידים צריך נמס משם. מתבלים עם יותר סויה. זה עכשיו יכול להיות מקורר קפוא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
נסטלה בוק צ ' וי מבושל לתוך המחבת, ואז להביא לשולחן עם אורז בסמטי מיד טאק.
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטיאורז בסמטי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות