קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות71
מגזין

בשר מטוגן של סבא

בשר מטוגן של סבא
הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-5 דקות. אם יש לכם שום, רוזמרין, כדי 5 תפוחי אדמה עמילנייםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו העוגיות של סבא, הפנקייק המיוחד של סבא, ו תפוחי האדמה למסיבה של סבא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני עם שכבה דקה של שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הבצלים, ואת השום לשמן החם ומזיעים אותם עד קרמל רך מאוד קל מאוד בצבע, 20 עד 30 דקות. כבה את החימום והמלאי.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
4
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
מוסיפים שכבה דקה של שמן למחבת. לטף את הבשר יבש מתבלים בנדיבות רבה עם מלח ופלפל. מחממים את הבשר לחום עמוק בכל רחבי, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
לקלף את תפוחי האדמה מאוד דק לחתוך אותם לאורכו לתוך קרשים. פורסים את העגבניות שעובדות על קערה כדי לתפוס את המיצים שלהן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מסדרים 1/2 את הבצל מעל הבשר, מתבלים במלח, פלפל ו 1 כף טימין. מסדרים 1/2 את תפוחי האדמה על הבצל וללבוש את תפוחי האדמה עם טפטוף ליברלי של שמן זית כתית, על 1 כף, מלח, פלפל, רוזמרין, וקומץ גבינה מגוררת טרי. מעל תפוחי האדמה עם 1/2 העגבניות והמיצים שלהם, ומתבלים במלח ופלפל. לפזר כמה עלים של בזיליקום קרוע. חזור על השכבות. אין להוסיף בזיליקום לשכבה העליונה של עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוזמריןרוזמרין
עגבנייהעגבנייה
גבינהגבינה
בצלבצל
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
טימיןטימין
בשרבשר
מלחמלח
8
מכסים את המחבת וצולים את הבשר בתנור עד רך מאוד, 4 שעות. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
9
כדי לחמם: לחמם, מכוסה, בתנור f שחומם מראש 325 מעלות עד מחומם, 45 דקות עד 1 שעה. הסר את המכסה של הסיר, לטפטף את החלק העליון של הבשר עם שמן, מפזרים גבינה, צלייה כדי קרום קל את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
10
חותכים דרך שכבות תפוחי האדמה, העגבניות והבצל כדי לחלק את הבשר, מגישים בקערות רדודות עם לחם פריך ומיצי מחבת.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
תפוח אדמהתפוח אדמה
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת