הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-5 דקות. אם יש לכם שום, רוזמרין, כדי 5 תפוחי אדמה עמילנייםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו העוגיות של סבא, הפנקייק המיוחד של סבא, ו תפוחי האדמה למסיבה של סבא (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני עם שכבה דקה של שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבצלים, ואת השום לשמן החם ומזיעים אותם עד קרמל רך מאוד קל מאוד בצבע, 20 עד 30 דקות. כבה את החימום והמלאי.
מרכיבים שתצטרך
קרמל
שום
בצל
שמן בישול
4
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
5
מוסיפים שכבה דקה של שמן למחבת. לטף את הבשר יבש מתבלים בנדיבות רבה עם מלח ופלפל. מחממים את הבשר לחום עמוק בכל רחבי, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בשר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
לקלף את תפוחי האדמה מאוד דק לחתוך אותם לאורכו לתוך קרשים. פורסים את העגבניות שעובדות על קערה כדי לתפוס את המיצים שלהן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מסדרים 1/2 את הבצל מעל הבשר, מתבלים במלח, פלפל ו 1 כף טימין. מסדרים 1/2 את תפוחי האדמה על הבצל וללבוש את תפוחי האדמה עם טפטוף ליברלי של שמן זית כתית, על 1 כף, מלח, פלפל, רוזמרין, וקומץ גבינה מגוררת טרי. מעל תפוחי האדמה עם 1/2 העגבניות והמיצים שלהם, ומתבלים במלח ופלפל. לפזר כמה עלים של בזיליקום קרוע. חזור על השכבות. אין להוסיף בזיליקום לשכבה העליונה של עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
תפוח אדמה
רוזמרין
עגבנייה
גבינה
בצל
פלפל
באזיל!
טימין
בשר
מלח
8
מכסים את המחבת וצולים את הבשר בתנור עד רך מאוד, 4 שעות. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
9
כדי לחמם: לחמם, מכוסה, בתנור f שחומם מראש 325 מעלות עד מחומם, 45 דקות עד 1 שעה. הסר את המכסה של הסיר, לטפטף את החלק העליון של הבשר עם שמן, מפזרים גבינה, צלייה כדי קרום קל את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
קרום
בשר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
10
חותכים דרך שכבות תפוחי האדמה, העגבניות והבצל כדי לחלק את הבשר, מגישים בקערות רדודות עם לחם פריך ומיצי מחבת.